Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Хелиос АД - Сервиз

В началото на 2009 година Хелиос АД се включва в навлизащата европейска верига сервизи за гуми " Point S ", която работи на франчайзингов принцип. Чрез нея започва внос на всички брандове гуми от големите концерни " Bridgestone Group " и " Michelin Group", както и на собствената марка на веригата гуми “ Point S “, които се произвеждат в модерните заводи на “ Continental Group “ . Те се предлагат в магазина на фирмата в град Севлиево. От 2007 година фирмата постави началото на продажбите на лизинг. Лизинговането се извършва чрез “ БНП ПАРИБА “ , “ ЕВРОЛИЙЗ “ И “ ЦКБ “, като фирмата има договори с всяка една от тези компании.

 

Сервизът на Хелиос АД се намира непосредствено до магазина и разполага с модерно оборудване, което включва машини за демонтаж-монтаж на гуми, машини за баланс на гуми, преси за вулканизация на гуми, машини за изсмукване на масло и гресиране. Предимството е, че сервизът е оборудван с два комплекта машини за тежкотоварни автомобили и три комплекта машини за леки и лекотоварни автомобили, което предполага бързото и качествено обслужване на клиентите, дори и при започването на сезонните смени на гуми.

 

Други услуги, които се извършват в сервиза на фирмата са помпене на гуми с азот, смяна на масла и антифризи, нарязване на протектора на тежкотоварните гуми.